Tryghed og traditioner

 
Vi ønsker at give den enkelte mulighed for at tage medansvar og i høj grad være medbestemmende, og har derfor stort fokus på nærvær, tryghed og trivsel.
 

Fællesskaber

Filskov Friplejehjem tilbyder mange former for fællesskaber. Fællesskab imellem beboerne, med lokalsamfundet, med pårørende og frivillige og i samværet med medarbejderne i det daglige, blandt andet ved de fælles måltider.
 

Hjemlig atmosfære

Vi ønsker at imødekomme den enkelte beboers behov for fysisk, psykisk, social, kulturel og åndelig omsorg. Det gør vi bedst ved at opbygge en hjemlig atmosfære med afsæt i beboerens egne minder, traditioner og ønsker til dagligdagen. Man beholder også sine egne møbler i lejligheden.

Hjemlig atmosfære opstår fx når duften af mad breder sig fra plejehjemmets eget køkken; når man bliver set og behandlet med værdighed i det daglige, og når man selv og ens pårørende har mulighed for medbestemmelse og indflydelse på omgivelser og begivenheder. Det er for os grundlaget for at skabe en tilfredsstillende hverdag med gode forhold for alle parter.

Fast personale

Det er vigtigt for os, at vi er med til at skabe så trygge og faste rammer for vore beboere som muligt. Det betyder bl.a., at vi har et stabilt og meget engageret personale samt faste nattevagter, så der opnås tryghed og stabilitet i hverdagen.
 

Traditioner

Vi følger naturligvis årets gang med respekt for traditioner, som alle kan glæde sig til.
Samtidig sørger vi også for at opbygge både fælles traditioner og arrangementer i årets løb, som vi kan se frem til. Vi planlægger udflugter, som den enkelte beboer samt de pårørende kan have medindflydelse på.
   
   
   
           
Filskov Friplejehjem
Solhaven 1, Filskov
7200 Grindsted
Telefon 7950 1300
Daglig leder af hjemmet 
Vibeke Andresen 

Send os en mail